WMW - Šibenik

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Foto: Planuo bus, vatra zahvatila i okolnu gustu šumu

planuo busAutotransportov autobus, koji je jutros vozio na relaciji Šibenik – Primošten, planuo je jutros u 6.05 sati. Autobus je bio prazan pa nitko nije ozlijeđen, a nakon što je izgorio cijeli bus, vatra je zahvatila i okolnu gustu borovu šumu i makiju. Izgorjelo je šest tisuća kvadrata šume, a vozač busa je zatražio liječničku pomoć jer se nagutao dima.

 ''Autobus je kompletno izgorio na cesti od Grebaštice prema Dragama, a požar nam je dojavio vozač. Vatru je gasilo 12 vatrogasaca s pet vozila. Na teren su poslani vatrogasci iz JVP-a Šibenik te DVD-ova Primošten i Grebaštica koji su požar ugasili u 7.48 sati'', kazali su u Centru 112. 

Stečajni upravitelj ATP-a Ivan Rude potvrdio je da je jutros izgorio njihov autobus na putu prema Primoštenu. 

Problem u instalaciji

''Riječ je o busu starom 20 godina. Ne znam uzroke požara, očito je problem bio u nekoj instalaciji. Autobus je bio prazan pa se nikome ništa nije dogodilo. Vozač je zatražio pomoć, više zbog šoka i što se nagutao dima, nego što mu se nešto ozbiljno dogodilo'', kazao je Rude za ŠibenikIN. 

Podsjetimo, prije desetak dana također je izgorio autobus šibenskog Autotransporta koji je prometovao na relaciji od Knina do Šibenika. Vozač autobusa Mirko Jukić brzom reakcijom spriječio je širenje požara na cijeli autobus, a nitko od 35 putnika i vozača tada nije bio ozlijeđen. 

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
282339