WMW - Šibenik

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Ljetna rezidencija: Susjedi Kolindu dugo nisu sreli, no Jakov i djeca su svako ljeto tu

 

ljetna rezidencija kolindeObitelj novoizabrane hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, svako ljeto dolazi u Šibenik gdje je odrastao otac njezinog supruga Jakova, Ivo Kitarović.

Borave tada u trošnoj kući sa zelenim pučkim škurama na adresi sv. Križa 13 u Docu gdje su Jakov i djeca boravili i proteklog ljeta, ali bez sada izabrane predsjednice Kolinde. 

Kako za ŠibenikIN prepričavaju susjedi,  je dosta vezana uz staru kuću u Docu, iako tamo borave u rijetkim prigodama, najviše ljeti. Oni puno bolje, kažu, poznajuJakova Kitarovića, koji se im se srdačno javlja, a Kolindu poznaju samo iz viđenja. 

Kolindu dosta dugo nisu vidjeli


"Kolindin muž Jakov i njihova djeca, trinaestogodišnja Katarina i jedanaestogodišnji Luka, svako lito obavezno dolaze u Šibenik. Znamo da ne propuštaju Međunarodni dječji festival. Tu vam je njihova kuća, vidimo ih svako lito, iako nju nismo vidili dosta dugo. Ali muž joj je tu svako lito, pristojan, uvik pozdravi, svi ga poznajemo. Kolindu toliko ne znamo, vidili smo je par puta u prolazu", kazala je njihova prva susjeda. 

Malo zna o  Kitarović, uglavnom ono što se već spominjalo po novinama. 

"Jakova vidin svako lito. Pije kavu tu u Skipera dok djeca idu na radionice MDF-a. Kolindu nisam vidio dvi, tri godine, ali i ona je prije znala dolaziti", rekao je jedan od susjeda. 

Katarina i Luka zaista svake godine dolaze na MDF, a trinaestogodišnja kći izabrane predsjednice je čak bila među djecom koja su zatvorila 51. MDF u Šibeniku. Djeca pohode likovne i dramske radionice dječjeg festivala, a bili su i prošlog ljeta, doznajemo u HNK Šibenik. 

Inače, Ivo Kitarović, otac supruga nove hrvatske predsjednice, odrastao je u šibenskom Docu, a nakon srednje škole odselio je u Rijeku gdje je upisao fakultet i ostao živjeti. Njegov sin Jakov Kitarović tamo je upoznao Kolindu s kojom se vjenčao 1996. godine. 

Izabrana predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i u Šibeniku se na središnjem skupu tijekom predizborne kampanje krajem prošle godine pohvalila 'titulom' šibenske neviste. Kazala je tad kako njezina djeca nikad nisu izostala s Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku gdje dolaze svakog ljeta i da je to obiteljska tradicija pa nema sumnje da će na otvorenju idućeg MDF-a i mama biti s njima na trgu ispred gradske vijećnice. MDF se ionako održava pod pokroviteljstvom predsjednika države.

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
282383